Волонтирањето е уметност да се дава без да се очекува ништо за возврат освен радоста да се направи разлика.

Стани дел од нашиот тим. Кликни на синото копче, пополни ја пристапницата и испрати ја на нашата маил адреса: familyassociation.mk@gmail.com

Scroll to Top