Донациите се важни затоа што имаат потенцијал да ги подобрат животите, да се справат со општествените предизвици, да поддржуваат организации и каузи, да создадат трајно влијание, да ги исполнат личните вредности и да ги инспирираат другите да преземат акција.

Секој придонес, без разлика колку е мал, може да направи значајна разлика во животот на поединците и заедниците.

Кога давате, не само што им помагате на другите, туку и се издигнувате себеси.

Донациите испратете ги на нашата трансакциска сметка: 300000004767974 – Комерцијална банка АД Скопје

или контактирајте нè на нашата маил адреса – familyassociation.mk@gmail.com

Scroll to Top